Painin Juniorien MM-Kilpailut
Wrestling Junior World Championships
1.-6.8.2017 Tampere

painiliitto logo  united world wrestling logo

Sponsorit

toteutus Isoweli

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö kansainvälisessä urheilutapahtumassa kesällä Tampereella? Tule mukaan iloiseen joukkoomme antamaan panoksesi Painin juniorien MM‐kisat 2017 ‐tapahtumaan!

Toivottavasti liityt mukaan vapaaehtoisten kisajärjestäjien joukkoomme. Pienikin työpanoksesi on meille ehdottoman tärkeää ja korvaamatonta.

Juniorien MM‐kilpailut ovat erittäin suuri tapahtuma, johon osallistuu arviolta 600 painijaa 60‐70 eri maasta. Turnaus on yksi vuoden suurimmista ja kansainvälisimmistä urheilutapahtumista Suomessa. Kisapaikkana toimii Tampereen Messu‐ ja Urheilukeskus eli tutummin Pirkkahalli. Kaikki kilpailutapahtumat, punnitukset, joukkueiden ruokailut ja akkreditointi tapahtuvat Pirkkahallissa. Aikataulut ja ajankohtaista tietoa tapahtumastamme saa parhaiten kotisivuiltamme www.jmmtampere2017.fi.

Iloiseen joukkoomme tarvitaan erilaisia ihmisiä monenlaisiin tehtäviin ajalla 28.7.‐ 7.8.2017. Tehtäviä ovat esimerkiksi järjestyksenvalvonta, liikenteenohjaus, lipunmyynti, kisapaikan rakentaminen, siistiminen, autonkuljettaja, ensiapu, dopingsaattaja, kopiointi, kellomies, punnitusvirkailija, lehdistökeskuksen ja tuomareiden kahvituksesta huolehtiminen jne… Kielitaito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Jotta osaamme sijoittaa sinut sopiviin tehtäviin sinulle sopivana ajankohtana, pyydämme sinua vastaamaan alla oleviin kysymyksiin ja näin saamme tietosi talteen.


Kyllä
En
Kyllä
Ei

Kisaorganisaatio tarjoaa sinulle päivittäin ruoan ja sekä kaksi kisapaitaa, josta vieraamme meidät tunnistavat. Ulkopaikkakuntalaisille pyritään järjestämään majoitus, joka selviää tarkemmin lähempänä. Kaikki tapahtumaan osallistuvat henkilöt pyritään akkreditoimaan etukäteen, joten lähetä sähköinen valokuva itsestäsi etukäteen Antille tai Vesalle, yhteystiedot alla.

Talkoolaisten yhteyshenkilö on Vesa Lampinen, joka koordinoi vapaaehtoistehtäviä ja pyrkii sijoittamaan jokaisen haluttuun tehtävään. Toivotaan kaikilta iloista mieltä ja joustavuutta.

 

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Vesa Lampinen
Vapaaehtoiskoordinaattori
040 547 7370
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Antti Pekkala
Pääsihteeri
050 345 0446
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.